Welke service bieden wij?

Zorghulpmiddelen en hulpmiddelen spelen een belangrijke rol bij het zo lang mogelijk zelfstandig functioneren van ouderen en mensen met beperkingen. Ook helpt Rivacare de mensen zo veel mogelijk te blijven deelnemen aan de maatschappij. Er zijn zaken die de algemene dagelijkse levensverrichtingen vergemakkelijken, zoals koken, wassen en aankleden langer te kunnen en blijven uitoefenen. Denk hierbij bijvoorbeeeld aan hulpmiddelen zoals douchezitjes, wandbeugels, rollators. Ook zijn er zorghulpmiddelen en hulpmiddelen die bijdragen aan het veilig zelfstandig wonen, bijvoorbeeld toiletverhogers en drempelhulpen. Er bestaan ook specialistische hulpmiddelen die zorgen voor een lagere fysieke belasting van verzorgers, bijvoorbeeld transfer hulpmiddelen, aan- en uittrekhulpen voor steunkousen. Voor revalidatie zijn er ook hulpmiddelen te verkrijgen, bijvoorbeeld fietstrainers, gymnastiek hulpmiddelen. Met al deze zaken kan Rivacare uit Ulft u de helpende hand bieden.

Als u vragen heeft over onze zorghulpmiddelen of deze aan wilt schaffen, neem dan gerust contact met ons op. Of bestel uw deze online via onze webwinkel.

Direct contact

Neem contact met ons op
sanitaire hulpmiddelen

Sanitaire hulpmiddelen

Er bestaan allerlei hulpmiddelen die het bezoeken aan de badkamer of het toilet voor mensen met een beperking kunnen vergemakkelijken.

Lees meer
loop hulpmiddelen

Loop hulpmiddelen

Een rollator is een hulpmiddel bij het lopen voor ouderen en mensen die vanwege een lichamelijke beperking slecht ter been zijn.

Lees meer
hulpmiddel

Zorghulpmiddelen

Er zijn allerlei hulpmiddelen op de markt die de algemene dagelijkse levensverrichtingen kunnen vergemakkelijken en verbeteren.

Lees meer
drempel hulp

Drempelhulpen

De drempelhulpen van Rivacare bieden in elke situatie een oplossing op maat. Er zijn verschillende drempelhulpen.

Lees meer