Woning aanpassingen – Binnen

Rivacare uit Ulft is een bedrijf dat zich inzet voor het bedenken en realiseren van individueel maatwerk voor minder validen en senioren. Wij realiseren ons hoe belangrijk de vertrouwde omgeving is voor mensen met een lichamelijke beperking. Met dat gegeven als uitgangspunt wordt samen met de bewoner(s) vertrek na vertrek onder de loep genomen en wordt er een persoonlijk advies uitgebracht. Rivacare richt zich hierbij vooral op de volgende gebieden:

Direct contact

Neem contact met ons op
Woningaanpassing

Woonkamer

De woonkamer is een belangrijke ruimte in huis. Hier speelt zich het een groot deel van de dagelijkse aktiviteiten af. Deze ruimte dient dan ook voor rolstoelgebruikers goed toegankelijk en bruikbaar te zijn.

Lees meer
Keuken aanpassing

Keuken

Voor mensen die een dagje ouder worden en voor minder validen, wordt het een stuk minder vanzelfsprekend om zelfstandig te kunnen koken. Wij kunnen u helpen bij het bedenken en realiseren van uw keukenaanpassingen.

Lees meer
bed1

Slaapkamer

De slaapkamer gaan we ook meenemen. Samen met u en eventueel de ergo- therapeut gaan we bekijken welke aanpassingen voor u noodzakelijk zijn. Rivacare levert deze hulpmiddelen en aanpassingen.

Lees meer
Badkamer aanpassing

Badkamer en toilet

Bij een badkamer aanpassing voorzien we de vloer van een anti-slip vloer. We creëren een separate douchegelegenheid voor u met het daarbij behorende aangepaste sanitair en douche garnituur.

Lees meer
Trap met antislipstrippen (Medium)

Trap

Ook is het belangrijk de trap mee te nemen bij een woningaanpassing. De kans op vallen wordt hierdoor een stuk kleiner. Ook hiervoor heeft Rivacare verschillende oplossingen. Meer weten…

Lees meer