Beveiliging voor uw woning

Woning beveiligingRivacare beschermt u en wat u lief is. Uw beveiliging is onze zorg. Veilig Wonen gaat verder dan alleen het leveren van een mooie beveiligingsdienst. Wij willen dat u zorgeloos kunt wonen.

Dit kan door de sloten en het beslag van deuren en ramen aan te passen volgens de normen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen, dit verminderd de kans op een woninginbraak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meerpuntssluitingen, veiligheidsschilden, deurspionnen, afstandsbedieningen i.c.m. sloten, cilinders, automatische deurdrangers voor het openen en sluiten van bovenramen en deuren.

Wij als slotenspecialist en gecertificeerd pkvw preventieadviseur helpen u graag met het opzetten van een plan van aanpak voor zowel bouwkundige als elektronische voorzieningen, volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen en uiteraard afgestemd op uw wensen en uw budget.

Heeft u een vraag?

Toegangsbeveiliging

Toegangs beveilging - deurspionRivacare beschermt u en wat u lief is. Uw veiligheid is onze zorg. Veilig Wonen gaat verder dan alleen het leveren van een mooie beveiligingsdienst. Wij willen dat u zorgeloos kunt wonen. Veilig wonen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij als slotenspecialist en gecertificeerd pkvw preventieadviseur helpen u graag met het opzetten van een plan van aanpak voor zowel bouwkundige als elektronische voorzieningen, volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen dit vergroot u veiligheid.

Enkele voorbeelden van toegangsbeveiliging:

Een digitale deurspion met LCD kleurenscherm met de mogelijkheid de foto’s op te slaan. Een intercomsysteem waarbij u met een deurtelefoon met de bezoeker kunt praten voordat u de deur – op – afstand opent. Een videosysteem waarbij u niet alleen kunt horen wie er bij u aanbelt, maar ook kunt zien. Dat kan met de video-deurintercom. De naam zegt het al. U ziet binnen op een klein videoscherm wie er bij u voor de deur staat. Een prima vorm van beveiligen. Ook kunnen wij uw intercomsysteem uitbreiden met een elektrische deuropener. Zo regelen wij uw beveiliging op maat.

Heeft u een vraag?

Persoonlijke alarmering

zorgmedaillon AnaBellMet een alarmeringssysteem van Rivacare voelt u zich wel zo veilig! Het apparaatje is te vergelijken met een mobiele telefoon, net zo handzaam en makkelijk mee te nemen. Met één druk op de knop komt een spreek-luisterverbinding tot stand. Vooraf is er ingeprogrammeerd wie de oproep ontvangt; uw kinderen, buren of een verpleegkundige. Dit kunt u zelf aangeven.

De Rivacare alarmeringssystemen zijn voor jong en oud. Misschien woont u alleen. Of heeft u een beperking, maar wilt u toch zo lang mogelijk zelfstandig leven. Het alarmeringssysteem is ook zeer geschikt om te gebruiken tijdens sport, survival en andere evenementen. Maar ook voor toepassingen in de beveiliging of bij koerier- en transportdiensten komt het systeem goed van pas.

Heeft u een vraag?