Woningbeveiliging

Meerpuntssluiting Rivacare werkt op basis van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit houdt in dat wij uw woning op basis van de daartoe vastgestelde eisen beveiligen.

Als preventieadviseur komt het helaas vaak voor dat wij pas ingeschakeld worden als er al inbraakschade is. Naast het materiële verlies, geeft het een uiterst onplezierig en onveilig gevoel als vreemden uw persoonlijke spullen hebben doorzocht. Preventie is natuurlijk beter!

Wij kunnen uw woning beveiligen met behulp van de meest moderne freeze technieken. Op deze manier kan er zeer nauwkeurig en vakkundig worden gewerkt. En we hebben al meer dan 20 jaar ervaring, met het beveiligen van woningen.

Voor de Doe-het-zelver: Veiligheidssloten etc. zijn bij ons verkrijgbaar in onze webwinkel.

Voor een preventie advies veilig wonen of een prijsopgave neem contact met ons op!

Contact op nemen?

Toegangsbeveiliging

Puck Sleutelkluis SKG**Rivacare beschermt u en wat u lief is. Uw veiligheid is onze zorg. Veilig Wonen gaat verder dan alleen het leveren van een mooie beveiligingsdienst. Wij willen dat u zorgeloos kunt wonen. Veilig wonen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij als slotenspecialist en pkvw preventieadviseur helpen u graag met het opzetten van een plan van aanpak voor zowel bouwkundige als elektronische voorzieningen, volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen dit vergroot u veiligheid.

Enkele voorbeelden van toegangsbeveiliging:

Nieuw: een goedgekeurde Skg** sleutelkluis. Een digitale deurspion met LCD kleurenscherm met de mogelijkheid de foto’s op te slaan. Een intercomsysteem waarbij u met een deurtelefoon met de bezoeker kunt praten voordat u de deur – op – afstand opent. Een videosysteem waarbij u niet alleen kunt horen wie er bij u aanbelt, maar ook kunt zien. Dat kan met de video-deurintercom. De naam zegt het al. U ziet binnen op een klein videoscherm wie er bij u voor de deur staat. Een prima vorm van beveiligen. Ook kunnen wij uw intercomsysteem uitbreiden met een elektrische deuropener. Zo regelen wij uw beveiliging op maat.

Voor een preventie advies veilig wonen of een prijsopgave neem contact met ons op!

Contact op nemen?