Fietsverzekering

Een nieuwe of gebruikte fiets gekocht. Daar hoort natuurlijk de allerbeste verzekering bij. Want iedereen wil natuurlijk wel graag mobiel blijven. Gelukkig kan dat met een fietsverzekering van Enra. Want die verzekert u één, drie of vijf jaar lang van blijvend fietsplezier. Met de fietsverzekering van Enra kunt u de fiets verzekeren tegen diefstal of tegen diefstal en schade (de zogeheten casco verzekering). Ook is het mogelijk om een Enra Pechhulp los af te sluiten. U hoeft hiervoor geen Enra fietsverzekering meer af te sluiten. Voor slechts € 17.95 bent u één jaar lang verzekerd voor Enra Pechhulp Europa.

Rivacare is tussenpersoon van de Enra fietsverzekeringen.Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen op www.enra.nl.

Heeft u nog een vraag?

Scootmobiel verzekering

Een Wettelijke Aansprakelijkheid ( WA ) verzekering is verplicht voor alle elektrische- of motorisch aangedreven invalidenvoertuigen. Deze verzekering eindigt ieder jaar op 30 april, maar kan op elke gewenste datum ingaan. Op 1 mei moet het voertuig dan weer opnieuw verzekerd worden. Bij de scootmobielverzekering hoort een verzekeringsplaatje waarop onder andere het jaar van de verzekering vermeld staat. Dit plaatje moet zichtbaar achterop het invalidenvoertuig gemonteerd zijn. U krijgt dit plaatje na het afsluiten van de verzekering toegestuurd. Uitsluitend minder valide gebruikers komen voor deze verzekering in aanmerking.

U kunt kiezen uit een WA verzekering. ( Wettelijk Aansprakelijkheids verzekering ). Deze verzekering is wettelijk verplicht. De verzekering dekt de schade die u met uw scootmobiel veroorzaakt aan anderen en waarvoor u bij wet aansprakelijk bent. De schade die door uw schuld aan uw eigen scootmobiel is veroorzaakt wordt niet gedekt.

Ook kunt u kiezen uit een WA volledige casco verzekering. Met deze verzekering is uw scootmobiel ook verzekerd tegen diefstal en overige schade.

Heeft u nog een vraag?

Scootmobiel pechhulp 24/7

Ook biedt Rivacare u natuurlijk de mogelijkheid om een pechhulp abonnement af te sluiten. U heeft dan 24 uur per dag en 7 dagen in de week hulp als u pech onderweg heeft. Indien uw scootmobiel niet ter plekke gerepareerd kan worden, dan wordt u met de scootmobiel thuis gebracht.

Ook een veel voorkomend geval van pech onderweg is een lekke band. Om een lekke band tegen te gaan kunnen wij de banden van uw scootmobiel voorzien van een anti-lek substantie. Dit heeft eveneens als voordeel dat de banden langer op de juiste spanning blijven, waardoor de buitenbanden minder snel zullen slijten.

Zo kunt u met uw scootmobiel met een gerust hart erop uit!

Heeft u nog een vraag?