Welke diensten bieden wij?

Rivacare voormalig Arc en Ciel Service uit het Gelderse Ulft gelegen in de Achterhoek is uw partner bij het repareren en onderhouden van uw mobiliteits middelen. Denk hierbij aan het onderhouden en repareren van uw fiets, driewielfiets, duofiets, scootmobiel, rolstoel, sta-op stoel, etc. En niet te vergeten onze haal- en breng service. Maar ook bieden wij onze service aan bij alle werkzaamheden rondom een woningaanpassing en een verhuizing.

Direct contact

Neem contact met ons op
Reparatie fiets

Reparatie en onderhoud

Wij beschikken over een ruime werkplaats waar u terecht kunt voor al uw reparaties, onderhoudsbeurten maar natuurlijk ook als u schade heeft aan uw mobiliteitsmiddel.

Lees meer
Badkameraanpassing

Woningaanpassing en montage

Rivacare uit Ulft is een bedrijf dat zich inzet voor het bedenken en uitvoeren van individueel maatwerk voor minder validen en senioren.

Lees meer
Meerpuntssluiting

Woningbeveiliging

Rivacare werkt op basis van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit houdt in dat wij uw woning op basis van de daartoe vastgestelde eisen beveiligen.

Lees meer
timmerwerk

Klussen in en om het huis

Bij ons kunt u ook terecht voor onderhoud en reparatie klussen in en rondom uw woning. Denk bijv. aan timmerwerk, montagewerk, schilderwerk of tuinonderhoud…..

Lees meer
Service Bus Rivacare

Haal- en brengservice

Mocht u niet in de gelegenheid zijn, om naar onze werkplaats in Ulft te kunnen komen, kunt u gebruik maken van onze gratis haal-en brengservice…..

Lees meer

Verhuisservice

Indien u gaat verhuizen is dit een emotionele maar ook een fysieke belasting. Wij kunnen u hierbij ondersteunen en deze zorg uit handen nemen….

Lees meer
20150127_165422 (2)

Verzekering

Bij een nieuwe fiets hoort een goede verzekering. Iedereen wil natuurlijk wel mobiel blijven, gelukkig kan dat met een fietsverzekering van Enra……

Lees meer