Welkom bij de scootmobielwereld van Rivacare !

Bij Rivacare voormalig Arc en Ciel Service bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte scootmobiel. In onze showroom in het Gelderse Ulft kunt u verschillende nieuwe en gebruikte scootmobielen komen bekijken en uitproberen. Wij zijn op afspraak geopend, zodat wij voor u de tijd hebben die nodig is om een scootmobiel te vinden die het best bij u past. Tevens beschikken wij over een eigen werkplaats waar u met uw scootmobiel terecht kunt voor reparatie en onderhoud, maar natuurlijk ook als u schade heeft aan uw scootmobiel.

Rivacare is leverancier van o.a. Life & Mobility, Excel Mobility, Afikim, Vermeiren, Kymco, Drive, etc. Binnen ons ruime assortiment kunt u kiezen uit  een drie- of vierwiel scootmobiel of een opvouwbare scootmobiel. Ook kunt u bij ons terecht voor een gebruikte scootmobiel. U kunt dan het beste contact met ons opnemen voor de actuele voorraad.

Graag helpen wij u bij uw keuze bij het aanschaffen van een scootmobiel. Uw wensen zijn hierbij erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat we gericht op zoek kunnen gaan. Voor ons is het belangrijk om te weten of u een vaste of een opvouwbare scootmobiel wilt. Een opvouwbare scootmobiel is meer geschikt om een bezoek te brengen aan een dierentuin, pretpark of om mee te nemen op vakantie. Als u langere tochten wilt maken is een vaste scootmobiel comfortabeler.
Ook is de afstand die u ermee wilt rijden belangrijk bij uw keuze. Een opvouwbare scootmobiel heeft een actieradius tussen de 10 – 27 km. Bij een vaste scootmobiel is de actieradius tussen de 25 – 60 km. De snelheid die u wilt rijden en het gewicht van de  scootmobielrijder is eveneens belangrijk bij het kiezen van de juiste scootmobiel. Dus kortom een hele scootmobielwereld in Ulft en zo kunt u langermobielblijven !

Als u meer informatie wilt over welke regels er gelden voor scootmobielen ga dan naar: wat zijn de regels?

Als u nog vragen heeft, of wilt u een proefrit maken, neem dan gerust contact met ons op.

Direct contact

Neem contact met ons op
Scootmobiel - Arc en Ciel

Nieuwe scootmobielen

Bekijk hier onze nieuwe scootmobielen.

Lees meer
gebruikte scootmobiel

Gebruikte Scootmobielen

Bekijk hier onze gebruikte scootmobielen.

Lees meer