Trapondersteuning op driewielfiets of fiets laten opbouwen?

Achteraf een trapondersteuning opbouwen dat kan natuurlijk altijd. Als u in het bezit bent van een goede driewieler, revalidatiefiets, duofiets, tandem, bakfiets, fiets of u hebt er net een aan geschaft, en u komt er na een tijdje achter dat het wel erg zwaar fietst. Dan kan een trapondersteuning een oplossing zijn. Dit kunnen wij voor u verzorgen. Hier zijn dan ook verschillende mogelijkheden voor. U kunt kiezen voor een originele Van Raam ondersteuning of een originele Huka ondersteuning.

Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een trapondersteuning van Rivacare! Hiermee kunt u zich zonder grote krachtinspanning voortbewegen. Tegenwind – maakt niet uit! Ondersteuning per knopdruk in te schakelen. Trap gewoon op de pedalen en bepaal zelf hoeveel ondersteuning de motor u moet geven. Onze trapondersteuning heeft zes standen en een start-go functie. Deze kunnen wij samen met u naar uw persoonlijke voorkeur instellen. De start-go functie kunt u gebruiken om vanuit stilstaand snel weer op gang te komen. Al onze trapondersteuningen zijn voorzien van een li-ion accu.

Enkele voorbeelden van fietsen met onze trapondersteuning

  • Easy Rider elektrisch
  • Fun2Go Elektrisch
  • Scooter Trike ele.
  • Huka Orthros elektrisch
  • Pfau Tec scooter trike elektrisch
  • Pfau Tec Ally Elektrisch
  • Elektrische fiets E-Bike omgebouwt
  • Ligfiets elektrisch

Voor informatie of een offerte, om uw fiets te laten ombouwen naar een volwaardige Elektrische Fiets / E-bike

Neem contact met ons op

UW FIETS OMBOUWEN NAAR EEN VOLWAARDIGE ELEKTRISCHE FIETS / E-BIKE

Kreidler Zaaandam 13ah e-bike

Uw huidige fiets naar een elektrische fiets om laten bouwen?

Dit kan met onze universele E-bike ombouwsets met een 250W borstelloze vrijloopmotor, die fluisterstil is. De ombouwsets zijn geschikt voor vrijwel alle fietsen, en elk type remsysteem, zoals roller-brake (naafrem), v-brake (velgrem), schijfrem of trommelrem. Deze sets zijn verkrijgbaar met vier verschillende types displays, van een LED display tot een luxe LCD display. Ook is er natuurlijk keuze in verschillende accu sterktes van 10,5Ah oplopend tot maar liefst 17Ah. (612Wh) De accu sterkte bepaalt natuurlijk de actieradius van uw elektrische fiets. Voor het opbouwen van een ombouwset, of een proefrit kunt U altijd contact met ons opnemen.

Voor informatie of een offerte, om uw fiets te laten ombouwen naar een volwaardige Elektrische Fiets / E-bike

Neem contact met ons op