Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de inhoud te tonen.

Mogen wij ons even voorstellen: Rivacare

Wij zijn Richardo en Ingrid van Aalst, de eigenaren van Rivacare. Ons bedrijf is gevestigd in het Gelderse Ulft gelegen in de Achterhoek en houdt zich bezig met alles op het gebied van fietsen, e-bike’s, aangepaste-fietsen, driewielfietsen, duofietsen, scootmobielen, rollators, zorghulpmiddelen, veiligheid en woningaanpassingen. Kortom Rivacare maakt het leven in en om het huis gemakkelijker.

Mobiliteit

Rivacare is uw partner op het gebied van fietsen, e-bike’s, aangepast fietsen en scootmobielen. In onze showroom in het Gelderse Ulft gelegen in de Achterhoek kunt u verschillende fietsen, e-bike’s, driewielfietsen, duofietsen, ect. van de bekende merken zoals Van Raam, Hase Bikes, Huka, Stabag, Pfau-Tec, SitGo, etc. bekijken en uitproberen. Van de merken Van  Raam, Hase Bikes, Huka, SitGo en Pfau-Tec zijn wij Dealer. Ook hebben wij een ruime keus aan scootmobielen. Denk hierbij aan driewiel-, vierwiel-, en opvouwbare scootmobielen. Wij zijn o.a. dealer van de merken Life & Mobility, Vermeieren, Excel Mobility, Afikim, Drive en Kymco. Wij zijn op afspraak geopend zodat wij voor u de tijd hebben die nodig is om de fiets of scootmobiel te vinden die het best voor u geschikt is en om te kijken welke eventuele aanpassingen er nog nodig zijn. Tevens beschikken wij over een werkplaats waar u de fietsen, scootmobielen, rolstoelen, etc. kunt laten repareren en onderhouden. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor al uw fietsaanpassingen en trapondersteuningen om het fietsen zo comfortabel mogelijk voor u te maken.

Langer thuis wonen

Wij maken het leven in en om het huis gemakkelijker. Wij bieden producten en diensten aan voor kinderen, (klein) volwassenen en senioren met een lichamelijke beperking. We hebben al jaren ervaring met het aanpassen van woningen. Onze focus bij een woningaanpassing ligt als eerste op het verbeteren van de toegankelijkheid, mobiliteit, veiligheid en het wooncomfort. Samen met u bekijken we welke oplossing de beste is voor uw huis en uw leefsituatie.

Hulpmiddelen

Ook zijn we leverancier van zorghulpmiddelen en hulpmiddelen. Deze spelen een belangrijke rol bij het zo lang mogelijk zelfstandig functioneren van ouderen en mensen met beperkingen. Ook helpen hulpmiddelen mensen zo veel mogelijk te blijven deelnemen aan de maatschappij. Er zijn hulpmiddelen die de algemene dagelijkse levensverrichtingen vergemakkelijken, zoals koken, wassen en aankleden langer te kunnen en blijven uitoefenen. Denk hierbij bijvoorbeeeld aan hulpmiddelen zoals douchezitjes, wandbeugels, rollators. Ook zijn er zorghulpmiddelen en hulpmiddelen die bijdragen aan het veilig zelfstandig wonen, bijvoorbeeld toiletverhogers, drempelhulpen. Er bestaan ook specialistische hulpmiddelen die zorgen voor een lagere fysieke belasting van verzorgers, bijvoorbeeld transfer hulpmiddelen, aan- en uittrekhulpen voor steunkousen. Een groot assortiment van deze hulpmiddellen zijn ook online in onze webwinkel te bestellen. Staat u hulpmiddel er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Woningbeveiliging

Rivacare beschermt u en wat u lief is. Uw veiligheid is onze zorg. Veilig Wonen gaat verder dan alleen het leveren van een mooie beveiligingsdienst. Wij willen dat u zorgeloos kunt wonen. Dit kan door de sloten en het beslag van deuren en ramen aan te passen volgens de normen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen, dit verminderd de kans op een woninginbraak. Wij als slotenspecialist en gecertificeerd pkvw preventieadviseur helpen u graag met het opzetten van een plan van aanpak voor zowel bouwkundige als elektronische voorzieningen, volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen en uiteraard afgestemd op uw wensen en uw budget. Ook kunt u veel van deze veiligheidsartikelen bestellen in onze webwinkel.

Haal- en brengservice

Wij bieden u de mogelijkheid indien u niet in de gelegenheid bent om naar onze showroom of werkplaats in Ulft te kunnen komen, om gebruik te maken van onze gratis haal-en brengservice ( Binnen een straal van 15 km ). Buiten een straal van 15 km vragen wij een kleine vergoeding.

Voor meer informatie neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze locatie

’t Goor 37,
7071 PC Ulft

Telefoon: 0315 33 02 11
E-mail: info@rivacare.nl
Web: rivacare.nl