IDEAL:

Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Directe bankoverschrijving:

Maak uw betaling over op onze bankrekening. Gebruik uw ordernummer als betalingsreferentie. Uw bestelling wordt pas verzonden als wij uw betaling ontvangen hebben.

PayPal:

PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, zonder dat uw financiële gegevens kenbaar worden gemaakt.

Blijf veilig en beschermd: PayPal maakt gebruik van de nieuwste data-encryptie en anti-fraude-technologieën om uw informatie te beveiligen, waardoor het risico van online fraude afneemt.

Flexibel betalen: Koppel uw creditcard of bankrekening aan uw PayPal-rekening. U kunt nu eenvoudig betalen door PayPal als betaalmethode te selecteren, in te loggen op uw PayPal-rekening en uw betaling te bevestigen. Wij ronden het betaalproces veilig voor u af, zonder uw financiële gegevens met de verkoper te delen.

Het is veilig en snel: Het openen van een PayPal-rekening neemt slechts enkele minuten in beslag. Met uw PayPal-rekening kunt u veilig online winkelen bij miljoenen webwinkels wereldwijd, zonder dat u een creditcard nodig heeft! Koppel u bankrekening en koop óf verkoop in 203 landen en ontvang of betaal moeiteloos in 26 verschillende valuta zonder ingewikkelde, langdurige overschrijvingen.