Onze Diensten

Wij zijn uw partner bij het repareren en onderhouden van uw mobiliteits middelen. Denk hierbij aan het onderhouden en repareren van uw fiets, driewielfiets, duofiets, scootmobiel, rollator, rolstoel, etc. En natuurlijk niet te vergeten onze haal- en breng service van uw mobiliteits middel.

Meer weten?

Aangepaste fietsen

Rivacare voormalig Arc en Ciel Service is uw partner bij het aangepast fietsen. In onze showroom kunt u verschillende seniorenfietsen, driewielfietsen, duofietsen, etc. van de merken, van Raam, Hase Bikes, Huka, Pfau-Tec, ect. bekijken en uitproberen. Tevens zijn wij van deze merken Dealer.

Meer weten?

Woning aanpassingen

Rivacare voormalig Arc en Ciel Service uit Ulft is een bedrijf dat zich inzet voor het bedenken en realiseren van individueel maatwerk voor minder valide en oudere mensen. Wij realiseren ons dan ook hoe belangrijk de vertrouwde omgeving is voor mensen met een lichamelijke beperking.

Meer weten?

Scootmobielen

Bij ons bent u op het juiste adres als het gaat om nieuwe en gebruikte scootmobielen. Wij zorgen ervoor dat u mobiel kunt blijven. Binnen ons assortiment kunt u kiezen uit een drie- of vierwiel scootmobiel of een opvouwbare scootmobiel.

Meer weten?

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen spelen een belangrijke rol bij het zo lang mogelijk zelfstandig functioneren van ouderen en mensen met beperkingen.
Ook helpen hulpmiddelen mensen zo veel mogelijk blijven deelnemen aan de maatschappij.

Meer weten?

Onze webwinkel

Rivacare heeft volop aanbiedingen in rollators, hulpmiddelen, drempelhulpen en diverse accessoires en nog veel meer.  Nieuwsgierig geworden, neem dan snel een kijkje in onze webwinkel of neem contact met ons op.

Meer weten?

Waarom voor Rivacare kiezen?

  • Een ruim assortiment aan aangepaste fietsen en scootmobielen
  • Voor de reparatie en onderhoud zijn we uw partner
  • Opbouwen van trapondersteuningen op maat
  • Individuele fietsaanpassingen zijn mogelijk
  • Gratis haal-en brengservice binnen een straal van 15 km
  • Woningaanpassingen en drempeloplossingen op maat
  • Veilig wonen afgestemd op uw wensen en uw budget
“Ik heb in 2013 een jong gebruikte van Raam Easy Rider² met een nieuwe trapondersteuning van Rivacare gekocht. De trapondersteuning is naar mijn persoonlijke voorkeur afgesteld. Het was wel even wennen, maar het bevalt me nu prima.”
van Venrooy
“Ik heb in 2014 bij Rivacare een Van Raam Easy Rider² met trapondersteuning en met een deelbaar frame gekocht. Als wij er een paar dagen tussenuit willen, kunnen wij de fiets d.m.v. het deelbare frame meenemen in de auto. Ik ben echt super blij met mijn fiets. Ik zou niet meer zonder deze fiets kunnen.”
Meurs
“Ik heb een gebruikte E-Bike gekocht bij Rivacare. Het fietsen op een gewone fiets werd me te zwaar. Ik gebruik elke dag mijn fiets. Ik kan iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen bij Rivacare voor een mooie gebruikte E-Bike of driewielfiets. De fiets bevalt me prima en de service is zeer goed.”
de Jong
“Na onze goede ervaringen met Rivacare, heb ik ook een fiets gekocht bij hun. Namelijk een nieuwe Van Raam Tavara Balance met trapondersteuning. Omdat ik minder kracht in mijn handen heb, heeft Richardo van Rivacare een schakelhulp op mijn fiets gemonteerd. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat ik mijn wandelstok bij het fietsen veilig mee kan nemen.”
van Venrooy
Rivacare verzorgt altijd al voor mij het onderhoud van mijn scootmobiel. Eind vorig jaar heb ik door hun een aantal aanpassingen in mijn huis laten verrichten. Ik heb er veel gemak en plezier van.
Wolbring
Ik heb door Rivacare enkele aanpassingen aan mijn badkamer en toilet laten doen. Hierdoor kan ik me weer goed redden alleen. Ook heb ik er een gebruikte Van Raam Easy Rider² gekocht. Ik ben hierdoor weer mobiel. Ik fiets geen grote afstanden, maar ik kan weer op de fiets naar de supermarkt of naar familieleden in de buurt. Kortom een goede investering waar ik erg blij mee ben!
Willemsen
Ingrid en Richardo, héél erg bedankt voor jullie fantastische service! We hebben eerst een paar keer via de mail en telefonisch contact gehad voordat we op jullie advies de van Raam driewieler van mijn man hebben laten ombouwen. Jullie hadden altijd tijd en hebben geweldig met ons meegedacht. Uiteindelijk, op jullie aanraden, trapondersteuning op onze eigen fiets gezet. De fiets werd thuis opgehaald en een week later weer teruggebracht, wat een service, complimenten hoor!!!
Han en Wilma, Enschede.
Han
Nadat we in december de driewieler van mijn man hadden laten ombouwen heb ik onlangs een damesfiets met trapondersteuning gekocht bij Rivacare. Het kwam ter sprake toen de driewieler werd teruggebracht, mensen willen hun “gewone” fiets inruilen en zodoende kon ik voor een hele mooie prijs een fiets met ondersteuning aanschaffen. Eigenlijk had ik hier nog een paar jaartjes mee willen wachten, maar ja, fiets gestolen hè! Wederom zeer tevreden met jullie vriendelijke, geduldige en fijne afhandeling. Top!!
Wilma, Enschede.
Wilma

Rivacare Actueel

  • ExcelIgoHoofdfotoChampagne-25

De nieuwe Excel iGo opvouwbare scootmobiel

Bent u nog van plan om op vakantie te gaan? Dan is deze handige reis scootmobiel echt iets voor u!
De Excel iGo is een reisscootmobiel die ideaal is voor zowel binnen- als buitenshuis. Deze scootmobiel […]

Aanbiedingen Webwinkel